start2 (4)
40654,40663,40664,
  Nouveau - Strada lex  
 
 
NOUVEAUTÉS
 
 
MATIÈRES
 
 
CODES
 
 
REVUES
 
 
COLLECTIONS
 
 
NUMÉRIQUE
 
 
 
 
Biens
Construction
Contrats et obligations
Libéralités
Personnes et famille
Protection de la jeunesse
Responsabilité civile et assurances
Testaments et successions
Affaires
Concurrence, consommation, pratiques du commerce
Contrats
Droit financier, bancaire et comptable
Sociétés
Transports
En général
Impôts directs
Impôts indirects
Humanitaire, de la guerre
International pénal
International privé
International public
Relations internationales, diplomatie
Droit d’auteur et médias
Propriété industrielle
Constitutionnel
Contentieux administratif et Conseil d’Etat
Cour constitutionnelle
Enseignement, agents de l’état et parastataux
État, Régions, Communautés, Provinces, Communes
Finances publiques
Marchés publics
Nationalité et étrangers
Police et milice
Pénal social
Sécurité sociale
Travail
Droit & Religion
Sport & droit
Paradigme
 
Nieuw Notarieel Kwartaalschrift (NNK)
Nieuwe wetgeving voor het notariaat
Rédacteur en chef : Dirk Meulemans
Secrétaire de rédaction : Jennifer Callebaut, Kim Ruysen
 
Description

Het Nieuw Notarieel Kwartaalschrift (NNK)  publiceerde viermaal per jaar grondige en praktijkgerichte besprekingen van nieuwe wetgeving die dagelijks aan bod komen in de notariële praktijk.

Uitgeverij  Larcier heeft beslist de samenwerking met de hoofdredactie van het tijdschrift NNK stop te zetten zodat er voor jaargang 2016 geen nummers van NNK zullen verschijnen.

 

Uitgeverij  Larcier wenst garant te blijven staan voor het aanreiken van een kwalitatieve stroom aan informatie uit en voor de notariële praktijk. Daarom wordt vanaf 1 januari 2017 een nieuw tijdschrift gelanceerd:

BERICHT AAN HET NOTARIAAT
.

Dit tijdschrift biedt een zeer actuele update over de belangrijkste notariële praktijkvragen uit het Vlaamse en Brusselse gewest. Een gedegen redactieraad verzorgt 4 nummers per jaar, waarin doctrine, rechtspraak, rulings en actualia aan bod komen.

Abonnees op NNK ontvangen kosteloos de eerste jaargang van Bericht aan het Notariaat. Dit houdt voor abonnees van NNK in dat zij  vanaf 1 januari 2017 systematisch de 4 nummers van Bericht aan het Notariaat toegestuurd krijgen

Om dit nieuwe tijdschrift te vieren, nodigen we  de abonnees graag uit voor een avondseminarie dat plaatsvindt op 2 februari 2017 te Gent. Verdere details omtrent het programma en de inschrijvingsmodaliteiten worden op een later tijdstip gecommuniceerd.

In het tijdschrift  Bericht aan het Notariaat  komen alle relevante rechtstakken die voor het notariaat van belang zijn aan bod. U vindt dan ook besprekingen van nieuwe wetgeving inzake familie- en familiaal vermogensrecht, zakenrecht, contractenrecht, zekerheden- en executierecht, handels-, vennootschaps- en economisch recht, fiscaal recht, financieel en boekhoudrecht, administratief recht, milieurecht, waarbij telkens nader wordt ingegaan op de praktische gevolgen van deze nieuwe wetgeving.

Door deze aanpak is het tijdschrift Bericht aan hert Notariaat niet alleen van belang voor het notarispersoneel. Ook notarissen, advocaten, vastgoedmakelaars, syndici, bedrijfsjuristen... kunnen in het tijdschrift een belangrijke nieuwe bron van praktijkinformatie terugvinden.

Voor meer informatie, klik hier

 
Newsletters
Consultez la liste complète et inscrivez-vous !
 
 
 
Flux RSS
Consultez la liste...............